Adrian Cranta
Presedinte al Asociatiei Romane de Tai Chi si Chi Kung
Instructor cu vechime in sistemul Universal Tao, elev direct al maestrului fondator Mantak Chia incepand cu anul 1999.
A introdus pentru prima data laoismul ca practica ezoterica in Romania, infiintand colectia de carti ,,Alchimia interna taoista,, in anul 2001.
A organizat nenumarate cursuri de ezoterism, Chi Kung, Tai Chi, Aikido, Tao cu divesri profesori asiatici, si incepand cu anul 2001, workshop-urile anuale ale maestrului Mantak Chia in Romania. Incepand cu anul 2006 organizeaza cursurile Feng Shui Research Center in Romania.

Robert Schmitz
1994-absolvent al Universitatii din Dortmund
1996-are primul contact cu arta Feng Shui
1998-il intalneste pe maestrul Joseph Yu, devenind elevul direct al acestuia
2002-i se acorda titlul de maestru Feng Shui din partea maestrului Joseph Yu
2004-pune bazele Feng Shui Research Center Berlin
2007-sustine primele cursuri Feng Shui in Romania, cu acreditarea maestrului Joseph Yu
.

Joseph Yu
Nascut in timpul celui de-al doilea razboi mondial, Maestrul Yu a studiat matematica si fizica la Universitatea din Hong Kong in anii 1960. Contactul cu disciplinele stravechi la aprofundat prin legatura cu un maestru in varsta de Feng Shui care a apreciat gandirea logica, rationamentul si pasiunea acestuia, si i-a dezvaluit nenumarate secrete ale celor cinci arte.
Maestrul Yu este fondatorul Fengh Shui Research Center cu sediul in Ontario, Canada. Dorinta sa este de a raspandi practicile reale de Feng Shui si astrologie chineza in intreaga lume.
 

Mantak Chia
Este creatorul sistemului Universal Tao si fondatorul centrului Tao Garden aflat la baza muntilor Hymalaya, in nordul Thailandei. Este membru fondator al Federatiei Mondiale de Qi Gong. Studiul de o viata al stiintelor stravechi ale alchimiei interne taoiste au condus la crearea unui sistem complet de dezvoltare si auto-vindecare ce este predat de mii de instructori in intreaga lume.
De-a lungul celor peste 45 de ani de predare personala, Maestrul Chia a castigat recunoastere si faima pe plan mondial, cartile sale fiind traduse in peste 30 de limbi, numarul studentilor sai atingand sutele de mii in cele cinci continente. Aducand practicile taoiste stravechi in Occident, dorinta sa sincera este ca fiecare individ sa aiba sansa sa isi desavarseasca evolutia armonioasa a corpului, mintii si spiritului.

Feng Shui - Arta armoniei in spatiul personal
(c) Helicons Team 2007