O PRACTICA ZILNICA A MINTII SI CORPULUI
 
PENTRU UN STIL DE VIATA SANATOS

BINE ATI VENIT LA THE JOURNEY TO WILD DIVINE - o serie unica de programe de antrenare a mintii, corpului si spiritului care face legatura intre dispozitivul de biofeedback personal si calculator pentru a va oferi o experienta iluminatoare a starii de bine. Descoperiti o lume a frumusetii de vis, in care veti practica tehnici de respiratie si meditatie ajutandu-va de tehnologia biofeedback pentru a obtine o senzatie de echilibru renovatoare. Este o modalitate perfecta de intregire a programului personal de wellness pentru o minte sanatoasa si un corp sanatos.
"Va transforma computerul intr-o consola interactiva de meditatie...
pentru a va descatusa intregul potential fizic si mental."
- Revista Forbes
INCEPETI CALATORIA CU THE PASSAGE PRIMA DIN SERIA "THE JOURNEY"
CONTINUATI CALATORIA
CU WISDOM QUEST A DOUA DIN SERIA "THE JOURNEY"

Pasiti in afara timpului si patrundeti intr-un taram al posibilitatii infinite, in care veti practica tehnici de respiratie si meditatie precum respiratia inimii, o straveche tehnica de respiratie, care va vor ajuta sa obtineti controlul asupra mintii si corpului pentru a putea reduce stresul si a imbunatati starea de bine fizica si mentala.
Beneficiind de dr. Deepak Chopra si dr. Dean Ornish drept doi dintre noii nostri ghizi, Wisdom Quest se bazeaza pe abilitatile dobandite in The Journey to Wild Divine: The Passage. Practicati tehnici de meditatie si respiratie noi si incitante pentru antrenamentul avansat, pe masura ce invatati sa integrati aceasta intelepciune in viata dvs. de zi cu zi.
 PACHETUL INCLUDE:

* 3 senzori de biofeedback usor de folosit si "Piatra luminii" (Light Stone) cu cablu USB
* Discuri de instalare PC/Mac, cu Manualul de utilizare
* CD original cu muzica "Soul Flight"
* Bonus! CD cu interviuri cu dr. Deepak Chopra si alte surprize
 

Feng Shui - Arta armoniei in spatiul personal
(c) Helicons Team 2007