Deoarece arta si stiinta Feng Shui se bazeaza pe lucrul cu energia inconjuratoare, unul dintre principiile de baza ale tehnicilor traditionale este ca practicantul ce ofera consultanta Feng Shui sa isi cultive perceptia interna ce ii permite sa simta si sa inteleaga mai bine energiile cu care lucreaza.
Consultantii nostri ofera clientilor, in afara profesionalismului, etcii si calitatii caracteristice scolii pe care o reprezinta, ani de experienta in practicile orientale de cultivarea perceptiei si ghidarea energiei prin alchimie interna taoista, cat si de o dezvoltare permanenta a cunostintelor/experientei pe toate aceste planuri, prin implicarea intr-un proces continuu de invatare.
 


Sarhan Ilie-Rusu 

          De formatie inginer, Sarhan Ilie-Rusu si-a cultivat pasiunea pentru intelepciunea orientala prin antrenamentul in arte martiale, sub forma a cinci ani de pregatire sub indrumarea sensei Ioan Capusneac. Dorinta de aprofundare a artelor orientale de vindecare l-au adus la cursurile de Chi Kung sustinute de dl.Adian Cranta, instructor autorizat al sistemului Universal Tao cat si la cursurile sustinute de Maestrul fondator Mantak Shia in Romania, al caror elev este din 2003. A devenit el insusi instructor asociat in acest sistem in anul 2007. Sarhan a obtinut in anul 2006 certificarea de practicant Feng Shui in urma absolvirii cursurilor sustinute de catre Maestrul Robert Schmitz, reprezentant oficial in Romania al scolii de renume mondial Feng Shui Research Center, fondata de Maestrul Joseph Yu. 

 

 


Eliza Ghitulescu 

         De formatie filolog, Eliza Ghitulescu urmeaza cursurile de alchimie interna taoista sustinute de dl. Adrian Cranta de la varsta de 15 ani. A participat la cursurile sustinute de Maestrul Mantak Chia in Romania, devenind instructor asociat in sistemul Universal Tao in 2003, calitate reinnoita in anul 2007.
In anul 2006 Eliza a obtinut certificarea de practicant Feng Shui in urma absolvirii cursurilor sustinute de catre Maestrul Robert Schmitz, reprezentant oficial in Romania al scolii de renume mondial Feng Shui Research Center, fondata de Maestrul Joseph Yu.
In luna aprilie 2007 a participat la cursul de Feng Shui pentru afaceri cat si la cursul de astrologie chineza ,,Cei Patru Stapani ai Destinului,, sustinute de catre Maestrul Robert Schmitz in premiera in Romania.

Feng Shui - Arta armoniei in spatiul personal
(c) Helicons Team 2007